Källa: SMHI
Väderkarta över värmen i Sverige 2018-07-31

Vem kan glömma förra sommarens extrema värmebölja, när hela Sverige blev snustorrt av den 30-gradiga värmen. Då både vattenförbud och grillningsförbud gällde i stora delar av landet.

Vi på Polarpumpen märkte tydligt av effekten när alla våra AC sålde slut. Även det kaos som uppstod när det inte gick att få tag i en enda luftkonditionering hos någon av våra leverantörer kändes.

Därför har vi inför årets sommar utökat vårt sortiment av AC, med både portabla AC och fast installerade luftkonditioneringar.
Luftkonditionering för hemmet

Redan stor efterfrågan på AC

Efter förra årets stora brist på AC, som rådde över hela landet, verkar svenskarna har lärt sig att vara mer förberedda inför extrema väderförhållanden. Trots att det fortfarande bara är april månad har vi tydligt sett en stor skillnad på intresset i år, jämfört med förra året. Redan nu har intresset för luftkonditionering ökat lavinartat med över 500 %!

Köp din kyla hos oss

Se till att du inte står utan en ordentlig luftkonditionering nu i sommar genom att köpa en AC hos oss redan idag. Just nu har vi dessutom kampanj på en stor del av sortimentet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här