Inför sommaren, den kalla våren till trots, börjar många svenskar överväga att investera i en pool. Ett av motargumenten brukar vara att vi har det så kallt i Sverige att poolen inte hinner bli varm. Med en poolvärmepump från Aquaheat är detta ett minne blott, för med en sådan i poolen är det alltid lagom varmt för ett härligt dopp.

Framtagna av experter

Inför sommaren lanserar Polarpumpen de unika poolvärmepumparna Aquaheat 06 och Aquaheat 13 som är framtagna av poolvärmepumpsexperter, som anpassat pumparna efter vårt svenska klimat.

Aquaheat poolvärmepumpar

Aquaheat poolvärmepump

Aquaheat är unika poolvärmepumpar framtagna endast för försäljning hos Polarpumpen. Att de är Polarpumpens eget märke innebär att det är oerhört höga krav på både kvalitet och effektivitet.

Den höga kvaliteten på komponenter och material är nödvändig i vårt, ibland kyliga och oberäkneliga, svenska klimat. Poolvärmepumparna från Aquaheat har även isolerats på detaljnivå för en hög värmeeffekt och låg ljudvolym, och har därmed en mycket bra hållbarhet. En poolvärmepump i Sverige måste kunna stå emot stora temperaturskillnader och fukt.

Aquaheat 06

Aquaheat 06 är den smidiga och mindre poolvärmepumpen som värmer upp till 35 m³ vatten. Den är optimerad för det svenska klimatet, håller en mycket låg ljudnivå och har en stilren design. Den har en värmekapacitet på 5,2 kW vid 24°C och 4,0 kW vid 15 °C vid optimala förhållanden och är därmed en poolvärmepump att lita på.

Aquaheat 13

Poolvärmepumpen Aquaheat 13 är framtagen för att värma de lite större poolerna och upp till 75 m³ vatten. Den håller precis som sin lillebror en låg ljudnivå, vid 10 meter håller den en ljudvolym på 44 dB. Med en värmekapacitet på 10,1 kW vid 24°C och 8,2 kW vid 15 °C vid optimala förhållanden är även Aquaheat 13 en poolvärmepump att lita på.

Fördelar med poolvärmepump

Det finns många fördelar med att ha en poolvärmepump i din pool. Några av dessa är:

  • Du kommer ha en jämn lagom värme i din pool och behöver inte vara beroende av solen för uppvärmning
  • Du får en längre pool-säsong
  • Det mest effektiva och ekonomiska alternativet

Köpa Aquaheat poolvärmepump

Läs mer om poolvärme och poolvärmepump

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här