AirPatrol är en produkt som möjliggör styrning av din luftvärmepump på distans. Genom SMS eller en enkel app
AirPatrol är en produkt som möjliggör styrning av din luftvärmepump på distans. Genom SMS eller en enkel app

AirPatrol fjärrstyrning för luftvärmepump har testats av SP och uppvisar riktigt bra resultat. AirPatrol är helt enkelt en produkt som håller vad den utlovar.

AirPatrol möjliggör distansstyrning av din luftvärmepump

AirPatrol-set
AirPatrol är en produkt som möjliggör styrning av din luftvärmepump på distans. Genom SMS eller en enkel app, kan du kontrollera värmepumpen var du än befinner dig. Du kan göra ändringar i värmepumpens inställningar och får rapporter vid exempelvis låg temperatur eller strömavbrott. Allt för att du skall få ut det mesta av din luftvärmepump – både när det gäller energibesparing och bekvämlighet.

SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

SP-testad
SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut är precis som namnet antyder ett forskningsinstitut som sysslar med teknik. De utför bland annat olika typer av certifieringar – som p-märkning och utför ofta tester av luftvärmepumpar för Energimyndigheten. SP:s tester är oberoende och därför en tillförlitlig informationskälla för konsumenter.

SP:s test av AirPatrol

SP testade AirPatrol i en kontrollerad labbmiljö. Det var varianten Combi Control, som testades – den variant som är anpassad för Toshibas luftvärmepumpar och därför testades systemet ihop med en Toshiba luftvärmepump. Testet utfördes i maj 2013 och man använde AirPatrols app för Android, för att styra systemet.

Testet gav tillfredsställande resultat, då AirPatrol visade att den håller vad den utlovar. AirPatrols olika funktioner testades och fjärrstyrningsfunktionerna fungerar helt enkelt precis som de ska.

Det oberoende testresultatet från SP, visar alltså att AirPatrol lever upp till sina ambitioner och att de olika praktiska funktionerna verkligen fungerar. Du kan alltså känna dig trygg med att AirPatrol håller koll på din luft/luftvärmepump åt dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här